APARTMANI

 

Galerija
Apartmani
O nama
Cjenik
Rezervacija
Kontakt

 

 
Kuća obitelji Tatarović nalazi se u Malinskoj, na otoku Krku, cca 650m od plaže.
U obiteljskom objektu nudi se smještaj u novim apartmanima, kompletno opremljenim, koji udovoljavaju najvišim turističkim standardima
().
Osigurano je parkirališno mjesto za sve naše goste.

Objekt sadrži:
3 apartmana - cca: 40 m2, za 2-4 osoba -1 spavaća soba sa braćnim krevetom, dnevni boravak s kaučom i foteljom na razvlačenje, kuhinja i kupaona sa tuš kabinom. Apartmani su opremljeni sa satelitskom TV, radiom, roštiljem, centralnim grijanjem, kućnim videom, terasom sa grilom , klimom, mogućnost interneta, bazenom i parkiralištem.

2 APP Studio - cca: 40 m2, za 2 osobe i 1-2 male djece - dnevni boravak sa francuskim krevetom i dvosjedom na razvlenje, kuhinja, kupaona. Apartmani su opremljeni sa satelitskom TV, roštiljem, radiom, centralnim grijanjem, kućnim videom, terasom sa grilom, klimom, mogučnost interneta i parkiralištem..
Apartman br. 1 - cca: 140 m2, za 6-10 osoba - kuhinja sa perilicom za suđe, blagavaonica, 2 kupaonice sa tuš kabinom i 1 sa jacuzzijem, 3 spavaće sobe (2 sa bračnim krevetom, 1 sa 4 odvojena kreveta), dnevni boravak ( kutna garnitura na razvlačenje i dvosjed) sa satelitskom TV i radiom. Apartman ima centralno grijanje i terasu sa grilom, klimu, mogučnost interneta, bazen i pakiralište.
 

BAZEN cca 24m2 sa kontroliranom kvalitetom vode (PH,Cl) za interno korištenje

Udaljeni smo od:

Trgovina - 300 m
Iznajmljivanje skutera, brodica, pedalina - 900 m
Centar grada - 500 m
Tenis igralište - 800 m
Ambulanta - 600 m
Košarkaško igralište - 400 m
Disco club - 500 m
Nogometno igralište - 700 m
Ronilački klub - 800 m
Taxi - 500 m
Zubna ordinacija - 300 m

 

   

 

 

 


Web design by Crispy
All rights reserved by www.apartmani-croatia.com